Permanent make-up
Permanent make-up


Permanente make-up is een prettige oplossing voor mensen die geen handigheid hebben in het aanbrengen van make-up of geen zin hebben om de make-up elke dag aan te moeten brengen, maar ook voor mensen met een make-up allergie. Bovendien kan permanente make-up veel tijd en ergernissen besparen. Zo is uitgelopen make-up door regen of sporten verleden tijd.
Ik heb gekozen om te werken met de apparatuur en pigmenten van Swiss Color. Swiss Color is een Zwitsers merk welke gespecialiseerd is in het ontwikkelen van producten en pigmenten voor micro-pigmentatie. Swiss Color is inmiddels erg bekend, omdat het bedrijf staat voor veiligheid en een zeer hoge kwaliteit. Op moment wordt het merk al verkocht in 55 verschillende landen ter wereld.


Waar moet u op letten en wat maakt Swiss Color zo bijzonder?


Het is erg belangrijk bij het zetten van permanent make-up om voor goede pigmenten te kiezen. Wanneer er geen goede pigmenten worden gebruikt, kunnen er verschillende nadelen/risico’s naar voren komen. Zo zijn er bijvoorbeeld heel veel merken waarvan de pigmenten ijzeroxides bevatten. IJzeroxides in de pigmenten kunnen er voor zorgen dat de PMU rood verkleurt door oxidatie. De pigmenten van Swiss Color zijn vrij van ijzeroxides en zware metalen. Dit houdt in dat deze pigmenten veel mooier van kleur blijven, langer blijven zitten en minder wondjes veroorzaken. Naast de ijzeroxides wat Swiss Color niet in haar pigmenten heeft, zijn zink en kobalt ook niet aan de pigmenten toegevoegd. Zink en kobalt zijn afsluitende en giftige stoffen.

Verder zijn de pigmenten en apparatuur van Swiss Color:

– vrij van PAA’s, PAKS, conserveermiddelen en allergieverwekkers;

– voorzien van een zeer hoge pigment concentratie;

– getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria.Prijslijst

Onderstaande tarieven gelden voor het zetten van een nieuwe permanent make-up inclusief een 2e behandeling na zes weken. Voor een nabehandeling na 1 jaar gelden andere tarieven. Deze tarieven zijn in overleg.

Schaduwen wenkbrauwen                             €320,00

PMU nabehandeling na 1 jaar                      prijs in overlegSchaduwtechniek wenkbrauwen


De schaduw techniek houdt in dat door middel van ‘poederen’ de wenkbrauwen worden ingekleurd waarbij het staartje (uiteinde) donkerder is dan het begin. Aan het begin van de wenkbrauw kan gekozen worden om de haistroke techniek toe te passen om het natuurlijker te doen voorkomen.


Gratis intake


Bent u geïnteresseerd in de PMU? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek worden u wensen doorgenomen en wordt er samen gekeken of permanent make-up voor u geschikt is.