top of page

Specialist in huidverbetering

Het is je grootste orgaan en beschermt je tegen allerlei invloeden van buitenaf: je huid. Laten we samen ontdekken hoe we jouw huid kunnen geven wat zij verdient. Met persoonlijke aandacht, de juiste zorg en producten die perfect worden afgestemd op wat je huid nodig heeft.

Alles valt en staat met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van jou en je huid. Je leert bij mij je eigen huid begrijpen, respecteren en gaat deze thuis structureel onderhouden. Ik begeleid je daarbij op de juiste manier, met effectieve adviezen en handige tips.

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in mijn salon. Daarom neem ik graag de tijd voor al mijn klanten. Ik ben er om te zorgen dat jouw huid gaat stralen. En als je straalt, voel je je goed!

Home - Over mij.png
4.png

Geef je huid een kans met hannah

Als gecertificeerd "hannah huidcoach" zorg ik voor een uniek behandelplan, waarbij wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, zodat een duurzaam resultaat wordt behaald. Met doorlopende trainingen en cursussen breid ik mijn kennis steeds verder uit.

Iedere hannah-behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. Ik bekijk je huid en analyseer deze nauwkeurig met behulp van de hannah Skin Analyzer. De conditie van je huid en je actuele huidwaarden (de pH-waarde en het vocht– en vetgehalte) vormen de basis van je zorgvuldig samengestelde behandelplan en het bijbehorende productadvies.

Home - Slider 3 2000x1080.png

hannah: pionier in huidverzorging

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering. Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap in de revolutionaire bindweefselmassage hebben samen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen.

De producten
De producten van hannah bieden je huid alles wat zij nodig heeft: reinigen, herstellen, peelen en stimuleren. Bij de ontwikkeling van producten is het de missie om de beschadigde huid weer in balans te brengen, de huid te herstellen en het huidverouderingsproces te vertragen.

bottom of page