Over mij

Over mij….

Graag stel ik mijzelf even voor!

Als gediplomeerd allround-schoonheidsspecialiste heb ik veel ervaring opgedaan in een professionele schoonheidssalon. Daarnaast begon ik aan de studie “Voeding en Diëtetiek”, omdat ik het gevoel had dat ik nog niet uitgeleerd was. Al snel kwam ik erachter dat mijn hart toch echt ligt bij het vak als schoonheidsspecialiste. Na het behalen van mijn Propedeuse besloot ik om verder te gaan in de “beauty wereld”.

In 2017 heb ik mijn eigen schoonheidssalon “Beautystudio Rosalie” geopend. In mijn schoonheidssalon werk ik met de professionele producten van Hannah en Nouvital Cosmetics. De producten van Nouvital zijn hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie), vrij van parabenen, voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes), dierproefvrij en zeer geschikt voor de gevoelige huid. Dit maakt een gezichtsbehandeling toegankelijk voor iedereen. De behandeling wordt aangepast op uw huidtype om het beste resultaat te behalen.
Moeder en dochter

Mijn schoonheidssalon bevindt zich in het zelfde pand als Elvira’s Haarstudio, de kapsalon van mijn moeder. Dit is de perfecte manier om uw beauty behandeling en kappersafspraak te combineren. Wij werken alleen op afspraak zodat u er zeker van kunt zijn dat er voor uw persoonlijke behandeling voldoende tijd wordt gereserveerd. Bij ons kunt u in een ongedwongen sfeer lekker genieten van een moment voor uzelf.

Bent u benieuwd naar de salon? Kom en ervaar onze professionaliteit, kwaliteit en liefde voor ons vak, die wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen.


Een impressie….

Kijk ook eens op de website van Elvira’s Haarstudio!

Klik op onderstaande knop en ontdek alles over de kapsalon.