Lift MESO


Lift MESO concept


Met Swiss Color MESO Concept worden op een nagenoeg pijnloze manier onzichtbare microscopische kleine perforaties in de huid gemaakt. Dit stimuleert het natuurlijk herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine te produceren die de microperforaties repareren. De huid wordt als het ware ‘uitgedaagd om te gaan werken’. Daarnaast worden zeer actieve werkstoffen zoals o.a. hyaluronzuur op de huid aangebracht en door precies de juiste huidlagen opgenomen. Lift MESO concept biedt uitgebreide behandelmogelijkheden. Huidverbetering en huidverjonging van het hele gelaat, de hals en/of decolleté. Ook de specifieke zones zoals wallen, littekens en individuele rimpels kunnen aangepakt worden. De lift MESO behandeling is de oplossing voor mensen die huidveroudering willen tegen gaan.


Voordelen van Lift MESO concept:
  • veilige, 100% natuurlijke methode
  • direct zichtbaar resultaat
  • korte herstelperiode
  • nagenoeg pijnloze behandeling
  • maximale input actieve ingrediëntenHoe vaak is een behandeling nodig?

Hoe vaak een behandeling nodig is, is afhankelijk van de huid en het doel. Om het beste resultaat te krijgen adviseer ik te starten met een kuur. Een kuur kan bestaan uit 4 behandelingen eens in de 2 weken. Vervolgens kunt u afbouwen naar 1 behandeling per 2 tot 3 maanden. U kunt de behandeling ook 1 keer ondergaan, voor een natuurlijke frisse en stralende huid. Graag help ik u met een persoonlijk behandelplan.De behandeling

De behandeling bestaat uit: een reiniging, fruitzuur peeling, microneedling, hyaluronzuur masker en een hoogwaardige crème.