ProductenHANNAH Sinds 1979 dé pionier op het gebied van structurele huidverbetering. Als gecertificeerd hannah huidcoach richt ik mij  op huidverbetering door de inzet van de aangeleerde hannah behandel methode, de hannah producten en technieken. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Geef uw huid een kans!

Ik werk met de prachtige huidverbeterende producten van ‘Hannah’. Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd en ben ik bij hannah Skin Improvement Reserch Company opgeleid tot hannah huidcoach. Iedere huid kan verbeterd worden, met de juiste aandacht, behandelingen en producten wordt het zelf herstellend vermogen van de huid gestimuleerd, dit zorgt uiteindelijk voor een mooie, gezonde en stralende huid. Iedere hannah behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. Ik bekijk je huid nauwkeurig en maak een gedegen huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht– en vetgehaltepH-waarde. Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes dus van belang!  

Nouvital Cosmetics

Bij Brows & Beautycare wordt gewerkt met de producten van Nouvital Cosmetics. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn geschikt voor de gevoelige huid.