Anti-Ageing


Anti-ageing behandelingen

Op deze pagina leest u over de behandelingen die werkzaam zijn tegen veroudering. Uiteraard kunt u ook voor een ontspannende gezichtsbehandeling kiezen, waarbij ik producten van Nouvital Cosmetics inzet. Nouvital Cosmetics heeft producten in het assortiment die tegen veroudering werken volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied.

 
Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve, mechanische-peeling om dode huidcellen te verwijderen. De dode huidcellen van de opperhuid worden verwijderd door middel van aluminium microkristallen. De behandeling is niet onaangenaam omdat het verwijderen van de dode huidcellen op microniveau gebeurt. De huid krijgt een nauwkeurige, gecontroleerde peeling totdat het gewenste resultaat is bereikt. Hoe meer behandelingen, hoe meer resultaat. De huid krijgt een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, wat een zeer positief effect heeft tegen de veroudering. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes vervagen.

U kunt kiezen uit een eenmalige behandeling om de huid een oppepper te geven, of in kuurverband om het beste resultaat te krijgen. Microdermabrasie in kuurverband heeft meestal 5-10 behandelingen nodig, afhankelijk van uw huid.

Deze behandeling kan worden ingezet bij de volgende huidproblemen:

  • Pigmentvlekken
  • Verslapte huid
  • Ondiepe rimpels en fijne lijntjes
  • Verstopte poriën
  • Rokershuid
  • Acne littekens
  • Striae en andere littekens
  • Vette huid en acne
  • Huidbeschadigingen door de zon

LED therapie

De LED Therapie lamp bevat heel veel kleine LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Het gebruik van de lamp stimuleert de huidcellen tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. De resultaten zijn met name zeer succesvol bij het behandelen van acne en het verstevigen van de huid door een betere collageen aanmaak. Lichttherapie werkt snel, geeft geen huidbeschadigingen en is niet belastend voor het lichaam.  De lamp is op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen voor een mooier en sneller resultaat. Omdat het gebruik ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, kunnen cosmetische producten effectiever werken. De lamp geeft wat warmte af en zorgt voor een aangenaam gevoel. Het heeft geen bijwerkingen en is enkel alleen gezond voor de huid.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Verklevingen beperken de doorbloeding en kunnen het functioneren van de verschillende onderste huidlagen beperken, deze verklevingen worden losgemaakt. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 6 tot 12 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 6 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken, vervolgens is het mogelijk weer 6 weken behandelen, 1 keer per week.